エン・インターナショナル株式会社

発酵滋養飲料 お米のヒミツ 米麹の贈り物 合成添加物0 砂糖・甘味料0 アルコール0 飲むたびに美しくなる

お米のヒミツ

すっきりした飲みごたえと糀の自然の甘みがクセになる

購入・お問い合わせはこちら

麴は中国由来の漢字で米、麦、大豆等で作られた全てのこうじを指します。

糀は明治時代にできた和製漢字。お米で作られたこうじのみを指します。

麹菌は日本の『国菌』です。麹菌は東洋にのみ存在する有用微生物であり、温暖多湿な日本気候風土の中でのみ存在可能で世界でも類を見ません。その固有性から2006年に日本醸造学会によって日本の『国菌』に認定されました。麹菌は日本の古くからの食文化である「発酵食品」を支える“縁の下の力持ち”なのです。

「お米のヒミツ☆」の誕生国菌である麹菌が生み出す酵素によってお米のでんぷんが分解され、糖になることで作られます。『糖化』された甘味主成分はぶどう糖になります。

お米と米糀から作られた「お米のヒミツ☆」はこんな方におすすめです。 シミやくすみを改善したい。 太りにくい体質になりたい。 お通じがいい毎日を送りたい。 髪の艶・コシを取り戻したい。 疲労感が抜けないのをなんとかしたい。 ストレス・イライラを撃退したい。

もっと詳しく

飲み方いろいろ「お米のヒミツ☆」おすすめスムージーレシピ

  • イメージ画像
  • イメージ画像
  • イメージ画像
スムージーレシピへ

「お米のヒミツ☆」は何からできているの? 甘酒には2種類のタイプがあります

米糀(こめこうじ)から 蒸したお米 +「糀菌」米糀は、蒸したお米に「糀菌」を加え、発酵させたものです。米の中のデンプンが糖化して、自然な甘みを作りだします。 「お米のヒミツ☆」は合成添加物0 砂糖・甘味料0 アルコール0 赤ちゃんや妊婦さんも安心して飲むことができます。
酒粕(さけかす)から 蒸したお米 +「糀菌」+「酵母菌」酒粕は日本酒を作る過程で生成されます。微量ですが、「アルコール」分が含まれています。一般の市販品は「砂糖」等が加えられています。 砂糖・甘味料含 アルコール含

〜じっくりと丁寧に〜「お米のヒミツ☆」ができるまで

〜じっくりと丁寧に〜「お米のヒミツ☆」ができるまで

History of Amazake

Nara period (AD 710~) : Start to produce

Muromachi era (1336~1573) : Spread to common people

Edo Period (1603~1868) : Emerge of peddlers and gained popularity
Although the nutrients are not scientifically elucidated, people realized it’s efficacy and drank it in hot summer.

「お米のヒミツ☆」が「あなたの変えたい!」をお手伝い

  • 酵素 自然の甘み
  • スーパーアミノ酸飲料
  • 植物性乳酸菌
  • イメージ画像

    Enzymes make your body feel full of energy

    It also contains an enzyme called lipase that digests fat and changes it into energy and more than 30 enzymes that affect metabolism. Enzymes are extremely important nutrients that are essential for metabolism and change the environment of the body from the inside.

    1
  • イメージ画像

    Amino acids makes the healthy body!!

    9 of the 20 kinds of amino acids are essential amino acids to constitute the human body. Essential amino acids needs to be taken from the daily meal.
    “RICE FERMENTED DRINK”
    contains all of the essential amino acids.

    2
  • イメージ画像

    Full of nutrition! Energy charge!

    ”RICE FERMENTED DRINK” contains various ingredients that are effective in nourishing and revitalizing the body such as the vitamin B complex (including vitamins B1, B2, and B6), folic acid, pantothenic acid, biotin, niacin, dietary fiber, oligosaccharides, etc.
    It is recommended to drink every day. The rough target is 1 cup (200ml) per day.

    3
  • イメージ画像

    Natural sports drink!

    It contains sugar (glucose), the source of energy for athletes, and all nine essential amino acids that make up muscle. It is immediately absorbed by the body to become energy to move the body.
    There are many people who take it like a supplement after exercising.

    4
  • イメージ画像

    Vegetable lactobacilli

    ”RICE FERMENTED DRINK” contains Vegetable lactobacilli that work on the intestines in a live state.
    In addition, it includes oligosaccharides, which are food for good bacteria and steadily increase the number of good bacteria.
    A refreshing rhythm each morning. It changes the environment of the body from the inside.
    In Western countries, it is reportedly called “Japanese yogurt”.

    5
イメージイラスト

毎日1本からファミリータイプのボトルまで選べる「お米のヒミツ☆」 180ml・300ml・500ml・900ml

We ship our rice fermented drink to customers all over the world.
Ordering unit: 1 case/order, or higher quantities.
If you have any questions or need further information, please do not hesitate to contact us.

180ml・300ml 1 case contains 20 bottles
500ml・900ml 1 case contains 12 bottles
お米のヒミツ

すっきりした飲みごたえと糀の自然の甘みがクセになる

購入・お問い合わせはこちら